Förståelse!

Det finns tre slags män som inte förstår sig på kvinnor: unga, gamla och medelålders.

Äntligen fredag

Efter en hel vecka med kvälls arbete så ser jag verkligen fram mot helg...så allt jag kan säga då är...Äntligen Fredag!
Ha en bra dag!

Exploderande huvuden?

Jag sa en gång för inte allt för länge sedan att tankar är något man fyller huvudet med och öppnar man inte munnen och släpper ut dom så riskerar man att huvudet överfylls och exploderar...nu vet jag ju rent tekniskt att det inte exploderar..men det var väl lite av en metafor eller vad det nu heter...men det kan ju kännas så i alla fall...så därför så tänker jag stå fast vid att det är så!!
Så då blir väl mitt ordspråk...Tala är guld och tiga kan få ditt huvud att explodera!  :)

Ha det bra...//Gunnar

To be or not to be?

Ja den eviga frågan vad ska man vara och hur ska man vara?...jag vill så gärna att allt ska vara bra och jag är medveten om att jag inte alltid är perfekt...men för det så tänker jag inte sluta att försöka vara den bästa jag kan vara! Det finns vissa dagar som känns rent ut sagt förjäkliga och man bara vill gå och gömma sig från omvärlden och bara vara för sig själv....eller nära någon man älskar för att ladda sina batterier! Jag har sagt till mig själv att jag ska ha ett öppet sinne och försöka att hitta positiva sidor hos mig och hos andra i stället för att bara se negativt på saker som jag kanske gjort tidigare!...Mitt mål är att försöka stödja och vara positiv!

Ha det bra...//Gunnar  

Fritt tänkt!

The cynic is one who never sees a good quality in a man, and never fails to see a bad one...Cynicism is the humor of hatred!

Dignity!

What lies behind us and what lies ahead of us are tiny matters compared to what lives within us!


Love is good!

Love is good....so be good to your love!


Några små ord

Några små ord av berömm kan rädda en väns dag, några små ord av kärlek  förgylla dagen för den du älskar!

Musiken

Ibland kännner jag en verklig stor saknad av musik..saknar att stå på scen, vara i studion..ja även replokalen!
Jag har spelat musik i stort sett hela mitt liv (ja jag vet att min fru inte kallar det musik men det får hon stå för :P )..ja från  det ja var 11år till jag 27...kanske inte räknas som hela livet men det är ju en del år trots allt ...frågan är ju nu...är man för gammal att börja om nu?...eller ska man bara leva på att det var en rolig tid i livet?
ja int vet jag int..en tanke bara!
Ha de bra!

Jag överlevde!

Ja nu har man överlevt en helg med vinterkräksjuka..ja hela familjen hade det samtidigt..inte så jätteskoj..men ändå ganska så skönt att ungarna låg på samma nivå som en själv annars hade man nog inte överlevt...för i vanliga fall så verkar dom så änglarna tro att man föds till livet med två betjänter..en som kallas Mamma och en som kallas Pappa...jaja låt dom tro det dom kommer nog till insikt någon gång..om inte annat så när dom får egna barn..för då kommer Farfar vara där att förklara vilka det är som är deras betjänter..hahaha!
Ha det bra

RSS 2.0