Den nya jag!

Efter att ha gått igenom det värsta året i hela mitt liv så ser jag verkligen fram emot ett helt nytt år...jag ser bara bra saker framför mig och min familj nu..."I am new and improved and am only getting better"...jag nådde vändpunkten och jag har förändrats...och jag måste faktiskt säga..jag gillar den nya jag!
Ha det bra! 


All Because of You

Dark days become sunny
Frigid days become warm,
Rainy days become cloudless
And lightning got wiped away from the storm.

Oceans sing,
Rocks cry out,
Mountains roar,
And tree branches shout.

The stars fall
Right out of the sky.
The moon winks
And the sun went dry.

All because you said one thing
All because you said it true
All because you made me smile
All because you said I love you.

Biverkningar

Jag har fått en tråkig inflammation som jag dras med..och nu äter jag två olika sorters medicin mot den...men det värsta med det är att biverkinigarna är många,,typ..illamående, yrsel, nedsatt hörsel, lättirriterad..mm..ja listan var hur lång som helst...man får väl hoppas att det är värt alla biverkningar...ja hjälper det så är de det!!..men i dag så har det inte varit så farligt så kanske man kan gå till jobbet i morgon i alla fall..det visar sig väl!! Nu hoppas jag bara att det hjälper..så fort som möjligt!!
Ha det bra

Dax att hota internetleverantören!!

jag håller på att bli tokig på vårat internet...att kalla det svajigt vore fööör snällt...jag brukar säga att ska man ut på nätet så för man vara glad om man har någon kontakt på var tredje försök...ska ta och ringa upp dom och fråga vad problemet är..och som vanligt så vill dom väl skylla det på att det är något fel här eller att vi har gjort någon...haha dom kan ju försöka...9 av 10 gånger så vet jag mer om datorer än vad dom gör...så vi får väl se hur det går!

Ha det bra--//Gunnar

Lögner

En vit lögn är för att skydda den du säger den  till, En svart lögn är för att skydda den som säger den....men i slutändan så är en lögn alltid en lögn...Sanning är att lita, Lögner är att svika!


Barnledig

image5
I morgon är det Fredag och då åker våra barn hem till sin mormor...Yeehaa..ja faktiskt så ska det bli jättehärligt att få gå på resturang med min fru och bara kunna slappna av lite...vi älskar våra barn mer än allt annat på jorden men ibland kan det vara skönt att få lite tid för sig själva helt utan barn...oh jag tror nog att barnen uppskattar det minst lika mycket att få komma iväg från oss en stund oxå..."hur nu det kan vara möjligt..hehe"....så vad kan man säga mer än...Tack Svärmor

Tvålhållare!

Sent en kväll är två präster på väg till duschen. De tar av sig kläderna och hinner gå in i duschen innan de märker att tvålen är slut.
Fader John säger att han har tvålar på sitt rum. Eftersom rummet ligger nära, så bryr han inte om att klä sig, utan går till rummet som Gud har skapat honom.

Han letar upp tvålen och går tillbaka med en tvål i varje hand.

Halvvägs genom hallen ser han tre nunnor komma emot honom. För att inte avslöja sig, så ställer han sig utefter väggen och försöker likna en staty.

När nunnorna kommer fram till honom så stannar de till och kommenterar hur levande han ser ut. Den första nunnan tar tag i hans mandom och drar.
Detta gör honom så distraherad att han tappar en av tvålarna, varvid nunnan utbrister:

-Åh, titta?. En tvålhållare!! För att testa hennes teori gör den andra nunnan likadant, varvid han tappar även den andra tvålen.

Nu vill den tredje nunnan också försöka.

Hon drar en gång, sen två och tre gånger, men då inget händer så försöker hon några gånger till. Sen utbrister hon:

- Maria?.. Guds mor ? Handlotion också!!

Aj då!

En bonde i norrland kom till kvarnen med traktor och släpvagn för att tippa av och mala sin skördade säd. Men när han gick bakom släpvagnen för att fälla ner baklemmen och lossa säden råkade den ramla ner och träffade honom rakt på stortån. Det gjorde så jäkla ont att han fick åka till lasarettet i Umeå där dom konstaterade att stortån var krossad.
Efter operationen, då han låg där i sjuksängen tyckte han det var så konstigt att alla sköterskor fnittrade då dom såg på honom.. En del försökte t.o.m titta under täcket ibland, och det blev bråk mellan dem om vem som skulle tvätta honom.
Det fick sin förklaring den dagen han råkade läsa sin egen journal. Det stod:
"Vid sädestömning råkade lemmen falla ner och krossade stortån"...

Handtvätt

image4
Hehe..jobbigt läge :)

Inte bara bra skådis


Sångaren i 30 seconds to mars (Jared letho) är inte bara en bra skådis utan även en suverän sångare

Bara älskar den här låten!!


Synd att dom inte gjort så många videos..men jag tycker att takida är ett av dom bättre banden i Sverige

Poker

Så där ja...jag försökte mig på att spela lite online poker...roligt...men inte f-n blev jag rik!!...jaja.får väl bli nästa gång det då!

Spotta eller svälj

Ett förälskat par är ute och festar på stan. När det är hennes tur att beställa så berättar hon för sin käraste att hon har hört talas om en ny fantastisk drink som han bara måste prova!
Sagt och gjort, han går givetvis med på detta, nyfiken som han är, och hon återvänder snart till bordet med en öl till sig själv och två små glas till honom. I det ena glaset är det Baileys och i det andra en skvätt limejuice.
Med glasen följer följande instruktion:
Tag en munfull av Baileys och låt den rulla runt i munnen en stund innan du sköljer ned denna med limejuicen!
Han tycker inte att detta låter något vidare, men hans flickvän är väldigt övertygande och hävdar att detta måste testas...
Nåväl... Han tar en slurk Baileys. Den känns varm och len mot gommen.
Sedan tar han limejuicen och då sker följande:

Efter 0,1 sekund: Det gräddiga i Baileysen börjar att skära sig.

Efter 0,3 sekund: Han blir lika grön i ansiktet som limejuicen.

Efter 0,6 sekund: Med stor möda tvingar han sig till att svälja sörjan!!!

Försiktigt viskar hon i hans öra:
- Den kallas Blowjob revenge!

En hjälpande hand

Paret skulle just gå till sängs när mannen fick se frun smörja in sina bröst med en salva. Han sa:
- Vad i helvete håller du på med?
- Jag har varit missnöjd med storleken på mina bröst länge nu. Men den här salvan tycks inte heller hjälpa.
- Vänta ett ögonblick!
Så gick han till badrummet och kom tillbaka med en toalettrulle och började att torka hennes bröst med toapapper.
- Vad gör du?
- Jo jag tänkte att du har ju torkat arslet med toapapper i många år och se så stort det har blivit.

Sjuka barn och trasiga bilar

Ännu en gång så är man hemma med den yngsta sonen som är sjuk igen...det känns som att det har blivit ett heltids jobb att vabba...inte för att jag skulle kalla barnen ett jobb men det jag menar är att jag har nästan varit mer hemma och vabbat än jag har varit på jobbet på sista tiden....och som att det inte vore nog med det så har SB´s pajat oxå...ja SB´s det är min bil det...SB = Skitbil....undra om man kan anmäla VAB för den med...vård av bil..hehe!
jaja..nu har jag ju några dagar på mig att fixa åbäket så vi får väl se om jag får fart på den tills på måndag då!..man kan ju alltid hoppas...eller jag har ju inte så mycket att välja på...det är väl bara att bita i det sura äpplet och fixa den...hmm..nu hade det varit ett bra läge för någon att ringa och säga att dom vill skänka mig en ny bil...man måste ju få drömma :)....ha en bra dag..// Gunnar

Tankar

Tankar rusar genom mig konstant...tankar på då,nu och framtiden...jag är en person som vet vad jag vill och vem jag vill det med..och det har jag vetat sedan jag var 14år gammal...och det är ju ett bra tag sedan nu! och saken är att jag lever faktiskt tillsammans med den vag vill leva men...ja precis den personen som jag såg för första gången när jag var 14år gammal...iofs så tog det mig 14 år till att få hennes kärlek...men det var värt att vänta på...om det nu finns en person som man är menad att leva tillsammans men så är hon den personen och jag tackar min lyckostjärna att jag träffade henne...och jag önskar innerligt att alla andra människor får chansen träffa och leva med sin själsfrände för det är den absoluta lyckan...och jag har den....men man ska inte för det tro att livet är en dans på rosor...nej..man måste kämpa och känna att man kan ge och ta...i  alla dom år som jag levt med min fru så har det inte alltid varit lätt alla gånger...och en stor del är att jag tagit det livet för givet....och det är FEL FEL FEL...idag inser jag att man måste hela tiden beakta sig själv och tänka...hur vill jag bli behandlad och ut efter det behandla den man lever med med den samma respekt och förstöelse som man själv vill ha...för hur skulle jag känna om jag kom hem från jobbet och fick göra allt och min partner tyckte att så ska det väl vara...jag skulle i alla fall inte bli så glad! så om man kan göra saker och ting tillsammans och hjälpas åt med allt så blir ju allt så mycket roligare och man får så mycket mer att prata om...även de allra tråkigaste och jobbigaste saker kan ju bli lite roligare om man får göra dom med den man älskar...eller hur?
Det tråkigaste med hela min situation är att jag var tvungen att slå i botten av livet för att inse detta...och när man är så långt nere så att man inte ser någon lösning på någonting alls...man hittar inga utvägar...det är då man börjar utvärdera sig själv och dom val man gjort i livet och ser dom fel man gjort..och man ser dom så klart...i mitt fall så trodde jag att det var för sent för att göra något åt det och jag höll på att driva mig själv och alla som jag känner till vansinne.....men i slutänden så stod hon där som en räddande ängel....min alldeles egen gudinna...min livsdröm..min match made in heaven....och en sak som jag vill säga är att den här gången så vet jag skillnaden och jag kommer ALDRIG tillåta mig själv att falla i den fällan igen!
Till min fru....Jag Älskar dig...Alltid, ofta och länge!


Lite nostalgi

Lite nostalgi

Det här är mitt gammla metal band Chronic Decay som jag speladen med i många år..jag hittade det här fotot på nätet när jag var ute och letade blan gammla svenska metal band...så jag blev lite förvånad när jag fick syn på mig själv :)...Det var tider det!!

SNÖ,SNÖ,SNÖ Och Mera SNÖ!!

Varför ska man behöva genom lida detta vita helvete varje år...kan inte vi få ha sommar jämt!..nu när snön falle så känner jag verkligen hur mycket jag älskar sommaren..tänk att kunna gå ut på baksidan och sätta sig med en kopp kaffe och bara njuta av värmen. Nu får jag en sån här panikkänsla av att man måste ju göra en massa saker bara för att det är snö....skrapa rutor,skotta,byta till vinter däck...plus all snö som kommer in med barnen när dom har varit ute och lekt och alla blöta kläder...nä tacka vet jag sommaren!...jag har fullständig förståelse för björnarna som går i ide...hmm kanske skulle vara nåt :D...nä nu ska jag ta och önska mig plus grader!
Tänka sig att jag är uppvuxen i norrland men ändå hatar vintrar..iofs så är det skillnad på vintrarna här och vintrarna i norrland..även fast det blir kallare där så är det ändå skönare för att luften inte är desamma och sen så var det alltid snö...mycket snö och inte det här förbaskade blasket som vi får här..blask,mörkt och grått i stället för vitt,kallt och friskt! jaja..hur som helst så är ändå sommaren bäst...grönt är skönt..så är det bara!!
Ha en bra dag..//Gunnar
 

Äcklig?

Jag brukar kunna driva ganska ordentligt med mina söner...och allra helst med den älsta som är 12-år...men det har helt plötsligt blivit svårare att driva med honom...han vinner oftast i slutändan! Som härom kvällen när vi höll på att småjävlas med varanndra..då tänkte jag att jag ska nog få honom att inse vem det som är bäst på att jävlas..så han kom fram til mig för att ge mig en god natt kram...då passade jag på att slicka honom i örat..(ja jag vet att det är äckligt..men vi är killar..vi tävlar i att vara äckligast..haha)....då kläcker han ur sig..-Gud va vidrig du är..hajar du hur länge sen det var jag gjorde rent öronen!..sen börjar han asgarva..hur slår man det...det är bara inse..man börjar bli gammal!!  Sad but true!..//Gunnar 


Känslor

Känslor kan vara något som kan vara svårt att förklara i vissa fall, men genom åren så har jag kommit till den insikten att känner man något så är det inget fel att prata om det...det kan vara allt från ilska till den varmaste kärlek! Jag har tidigare varit lite av en person som gärna hållit mina känslor inom mig och tänkt att det är ju bara som jag känner och varför ska jag prata om det...men det är bättre för mig att prata om hur jag känner och mår än att bara låta det vara och sen känna mig missförstådd...hur ska någon kunna förstå mig om jag inte berättar hur jag känner...men visst kan väl även det slå fel ibland och att man är lite väl rak och ärlig...jag jobbar fortfarande med att lära mig att kunna vara lite mer smidig...bara för att man vill vara ärlig så betyder ju inte det att man behöver gå fram som en ångvält....ibland så får man ju ta hänsyn till att alla inte är lika bra på att ta den ärliga rakheten lika bra som andra och då kan ju smidighet vara bra...men som sagt ..jag jobbar på det!

Ha en bra dag..//Gunnar

Allt går inte alltid som man tänkt sig...

En man ville ha sex med en brud på jobbet. En dag var mannen så kåt att han gick fram till bruden och sa:
- Jag ger dig 500 kr om jag får ha sex med dig!
Hon tackade nej men mannen var envis och sa:
- Jag är snabb. Jag slänger pengarna på golvet. Du böjer dig ner och jag är klar när du plockat upp pengarna.
Hon sa att hon måste kolla med sin pojkvän. Hon ringde honom och berättade vad mannen ville göra med henne. Pojkvännen sa:
- Be om 2000 kr och plocka upp dom så fort att han inte ens hinner komma ur brallorna.
Hon gick med på förslaget.

En halvtimme hade nu gått och pojkvännen väntade nervöst på att flickvännen skulle ringa, till slut orkade han inte mer och ringde henne själv:
- Vad har hänt? frågade han.
Hon svarade argt:
- DEN JÄVELEN BETALADE MED MYNT!

annorlunda översättningar...Svenska till Engelska...:)

Jag tycker om bläckfisk och mesost.
I think about inkfish and chicken cheese.

Jag vill gärna ha mer paj.
I want brain have more broken.

Har ni revbensspjäll?
Do you have fox bone ventilation?

Vill ni har påtår?
Do you want on toes?

Slå upp ett glas mjölk och ät kroppskakor!
Beat up a glass of milk and eat body cookies!

Jag är fullständigt bakfull.
I'm drunk-constantly back drunk.

Tack, den här måltiden smakade utsökt!
Thanks, this here goaltime tasted outsearched!

Än sen, då?
Then then, then?

Det var det, det.
That was that, that.

Hör du du du!
Hear you you you!

Hå hå ja ja ja.
Ho ho yes yes yes.

Oj, min tunga slant!
Oops, my heavy coin!

Det killar!
It boys!

Jag har aldrig hört på maken!
I have never heard on the husband!

Jag ska bara slå en sjua!
I just have to strike a seven!

Sköt om dig!
Shot around yourself!

Han tar igen sig.
He takes again himself.

Huvudet på skaft.
The head on shaft.

Vad är du för en, jag känner inte igen dig!
What are you for a one, I don't feel again you!

Det har gått en propp i köket.
A plug has walked in the kitchen.

Hur mycket är klockan?
How plenty is the bell?

Skicka mot postförskott.
Send against mail-before-shot.

Var god skriv under den förtryckta blanketten.
Please write under the tyrannized blanket.

Gångjärn.
Walking iron.

Den har pajat.
It has pied.

Överdriv inte.
Don't overdrive.

Gör inte om det!
Do not if it!

Känn dig blåst.
Feel you blown.

Kom hit ögonaböj!
Come here eyesbent!

Du är avskedad.
You are off-spooned.

Nä, du! Den gubben gick inte!
No you! That man didn't walk!

Varför lämnar du din väska här vind för våg?
How come you leave your bag here wind by wave?

Katten låg och spann.
The cat low and bucket.

Han är bortrövad.
He's away-assed.

Hur mycket är jag skyldig?
How much am I guilty?

Det råder motvind.
It advises against attic.

Har du bytt om?
Have you changed about?

Höger om.
Right if.

Skenhelig.
Shineholy.

Vid det här laget.
Beside this team.

Att Leva

I livet finns det så många krav från andra hur man ska vara och hur man ska agera...jag tror att många gånger glömmer vi att själva reflektera hur vi själva vill bli behandlade och att vi bör behandla alla andra så som dom vill bli behandlade...så gott det går!
jag tror att man i många fall tänker på hur man själv tänker och tror omedvetet att det är rätt även för personen framför dig...för om jag tycker att det är bra varför ska inte han/hon tycka desamma?...och i det så glömmer vi att fråga hur andra tycker tänker och känner...och det kan mycker väl vara en del av dagens stress samhälle...med press från arbetsgivare,skolor,myndigheter..mm så kan det vara lätt att glömma bort att se sig omkring och tänka efter och då blir det ofta att man tänker i efterhand att man kanske inte skulle ha gjort si eller så...men men det är ju alltid lätt att vara efterklok...eller hur...jag ska nog ta och tänka på det här ett tag nu...ha det bra  //Gunnar

Mina små änglar

I dag måste jag säga att mina barn varit ovanligt snälla..den älsta tog hand om att laga frukost till sina syskon och lät oss ligga i sängen ända tills nu kl.14.00...dom tänker på sina föräldrar dom...det är mina små änglar det :)
vi får hoppas att det håler i sig resten av dagen...hej hopp ha det bra..// Gunnar

Min stackars son

Och då var man här igen då...min son är sjuk IGEN...det verkar som att han aldrig blir riktigt frisk....ja det botningsbara då alltså :)....men sen han blev sjuk första gången...för ca: 1 månad sen så har han aldrig blivit riktigt bra...de går bara fram och tillbaka och han lider verkligen av det...han har gått ner i vikt, humöret har blivit sämre och han äter jättedåligt...så det är väl inte så konstigt att man är orolig!...det är ju ens barn och dom vill man ju att de ska få vara friska och krya!...så att nu vet jag hur dagen kommer att se ut...mina två älsta som har höstlov kommer att bråka om vem som ska andvända vilken dator och min lilla sjukling kommer i mellan åt när han har sina pigga stunder vilja spela på dator han med...hmm...det känns som det mest är problem det här med datorer...jag kanske skulle ha gjort som min kära lilla älskling...hmm nu vet jag varför hon skickade hit alla datorer...hon sa att det var för att hon inte skulle veta vad hon skulle göra om det blev något strul med dom, så att det är lika bra att dom står hemma hos mig eftersom  att jag kan fixa problemen...joo tjena...det är ju för att hon ska slippa allt gnäll om dom...HA...nu kom jag på dig min älskling:)....ja jag måste ju säga det..hon är ju inte dum..och det måste ju betyda att jag har en j-a bra smak..:D.....så nu är alla vakna och dator tjafset har börjat så jag får väl gå och göra en insats...Hej hopp ha det bra..//Gunnar

RSS 2.0