Klurigt

Familjen Karlssons yngste grabb har alltid tyckt att hans namn är gammaldags och töntigt, men häromdagen upptäckte han ändå en fördel med sitt namn. På en T-shirt har han sitt namn tryckt på framsidan. När han står framför en spegel, kan han läsa namnet rättvänt. Vad heter han?

Klurigt

Jag har ett öga men kan inte se. Petar du in något i ögat blinkar jag inte, för jag känner det inte. Vem är jag?


Tungan rätt i munnen..hehe

Övning 1.
På svenska:
Tre häxor tittar på tre Swatchklockor. Vilken häxa tittar på vilken Swatchklocka?

På engelska:
Three witches watch three Swatch watches. Which witch watch which Swatch watch?

Övning 2.
På svenska:
Tre könsopererade häxor tittar på tre Swatchklockknappar. Vilken könsopererad häxa tittar på vilken Swatchklockknapp.

På engelska:
Three switched witches watch three Swatch watch switches. Which switched witch watch which Swatch watch switch?

Jag blir så trött

Jag blir så trött på alla som sitter och försvarar kyrkan och påstår att det är ju så bra men kyrkans aktiviteter...Bull'''' säger jag alla aktiviteter som kyrkan har är för deras egen vinning...va fan man får ju till å med betala skatt till denna sekt!! Kristendom är väl en sorts hjärntvätt på laglig nivå...jag menar det börjar ju redan vid barnsben indoktrineras i en!...och sen så sitter dom som ska vara så öppensinnade och fördömmer andras troende....ska kristendom vara så självklart??...nää då kan det lika väl vara precis vilken annan religon som helst som stämmer om det nu måste vara någon...och ser man till hur världen ser ut i dag så kan det mycket väl vara satanisterna som har rätt...nää det var kanske att ta i...men det jag menar är att alla är lika stora pajasar som försöker vinna folkets förtroende genom olikat övertalnings kanpanjer....det är väl bara inse att livet är upp till oss själva och inte någon övernaturlig kraft och ju snabbare alla inser det så ju snabbare kanske folk inser att det hjälper inte att skänka sina pengar till kyrkan för att rädda världen....det är upp till oss själva!

Min religon är min älskade Therese och mina barn
//Gunnar

Dagens skratt

En norsk kille står i en kö i en tobaksaffär för att lämna in sin tipskupong. Det är lång kö och det är bara en kvart till stängning. Plötsligt hör han hur någon utanför ropar:
- A-a-anders!
Han börjar skruva på sig, han vill ju inte bli av med platsen i kön, men går ändå ut ur affären och tittar. Ingen syns till. Han går in igen. Nu är klockan tio i och lika lång kö som tidigare. Skillnaden är att han nu står sist. Då hörs det igen:
- A-a-a-anders!
Smått irriterad går han ut igen och tittar men ingen syns till. Nu är klockan fem i och han står återigen sist i kön. En minut i står han som tredje person i kön då han hör:
- A-a-a-a-anders!
Han inser att lämnar han kön nu så kommer han inte hinna lämna in någon tipskupong.
- A-a-a-a-a-anders!
Han kan inte hålla sig längre utan springer ut och skriker:
- Jej heter ikke Anders!

Key To My Heart

I had closed the door upon my heart
And wouldn't let anyone in,
I had trusted and loved only to be hurt
But, that would never happen again.

I had locked the door and tossed the key
As hard, and as far as I could,
Love would never enter there again,
My heart was closed for good.

Then you came into my life
And made me change my mind,
Just when I thought that tiny key
was impossible to find.

That's when you held out your hand
And proved to me I was wrong,
Inside your palm was the key to my heart...
You had it all along.

Dedicated to Räkan

Alla dessa beslut

Sitter och funderar lite på vad man kan tänka sig att jobba med om man ska byta jobb...hmm...jobba med människor tänkte jag..men då är det ju bara att sätta sig i skolbänken igen!!..problemet är ju att man känner sig så bekväm med det jobbet man har och har den där tryggheten...så beslutsångesten kommer krypande..ska man ta det stora steget och offra den trygghet man har för att satsa på att utbilda sig till något helt nytt??...men vad ska man bli då?...hmm inte är det något lätt beslut inte!...jag får tänka ett tag till!!

Ha det så bra..//Gunnar

mitt ordspråk!

It takes two to tango...and i cant dance at all!


Hur ska man veta?

Jag har väl akdrig varit så kluven som jag har varit den sista tiden...jag menar hur ska man veta vad som är rätt och vad som är fel?..Jag har alltid vetat vem som varit den viktigaste personen i mitt liv och jag trodde att det alltid skulle vara så...på sätt och vis så kommer det väl att alltid vara så...hur nu än livet visar sig att vara.
Vissa saker kan jag ha lite svårt att förstå...till exempel som när någon säger att den älskar en och vill att man ska vara tillsammans..men har svårt att hitta några direkta positiva saker att komma med som man har tillsammans...inga drömmar om framtiden tillsammans, och för mig så känns det konstigt när jag själv känner hur underbart det är att ha den där härliga känslan av att tillhöra någon som älskar en och men tänker på alla möjligheter man har i framtiden och vad man vill göra tillsammans med den man älskar....det är en bitterljuv känsla..och den gör mig kluven!
Och sen så finns det även andra saker som kan få mig kluven som till exempel när någon säger hur mycket den tycker om en och vill inget annat än att få vara tillsammans med en och har framtidsplaner som den vill dela med en...men när typ...ett exempel här : -Min chef frågade hur det var med min kille och då sa jag att det var slut med honom. och då frågade han om jag har träffat någon ny.
-Vad sa du då?
-Jag sa att jag inte hade träffat någon!
Då undrar jag varför vill man om man påstår sig vilja vara tillsammans med någon och man kan berätta för alla i sin närhet vad man känner...förutom sin chef?.....varför...och man får till svar -det är inget som han behöver veta!!
ja vad kan jag säga förutom än att jag är förvirrad!!

ingen vore gladare än jag om någon kunde förklara för mig varför allt måste vara så förvirrande jämt!

ha det bra // Gunnar

Visioner och drömmar!

Alla har vi väl visioner och drömmar, frågan är bara var går gränsen för var drömmarna blir till visioner och vice versa. Och om man nu når fram till drömmarna blir man då livrädd att man ska bli en vision eller att man ska förlora den..själv kan jag känna att han håller  den så krampaktigt så att man glömmer att njuta av den...når man sin dröm så ska man njuta av den och leva den fullt ut...nya drömmar kommer genom att du fullföljer den du lever och på så sätt så hålls den vid liv! so dream on!


Välkommen till min nya blogg!

Hej på er alla...här har jag tänkt att jag ska skriva lite så som jag känner och tänker..

RSS 2.0