Livstal!

http://cgi.ditthoroskop.nu/se/Program/livstal.cgi




Analys:
september 17
9 = 9 1 + 7 = 8
1969
1 + 9 + 6 + 9 = 25 = 2 + 5 = 7
Slutresultat
9 + 8 + 7 = 24 = 2 + 4 = 6
Livsväg 6, den ansvarsfulla bohemen:
Sexor trivs allra bäst i vackra miljöer där det råder harmoni. Det egna hemmet har en stor betydelse för dem, där tillbringar de mycket tid. En dålig egenskap kan vara att de lägger sig i vad andra gör alltför mycket.

Som sexa är du troligen kreativ och har en förkärlek till konst. Du är duktig på att skapa balans omkring dig, vilket är till hjälp när du samarbetar med andra människor. Att vara den som har stort ansvar har du ingenting emot, och detta tillsammans med att du är så välbalanserad skulle göra dig till en bra lärare. Dessutom har du en röst som tilltalar de flesta. Du är även lojal och avskyr orättvisor. De vänner du har behåller du troligtvis hela livet. För dem ställer du gärna upp om de behöver goda råd.

Du kan vara väldigt moraliserande och ha synpunkter på sådant som du egentligen inte har med att göra. Detta är något som andra kan irritera sig på. Även en viss tendens till oro över småsaker kan vara negativt.


Jaha är det så det är..haha
Ha det bra

Kommentarer
Postat av: Therese

Hmmm, låt se här nu! Vacker miljö och harmoni? Då kan du inte trivas i det egna hemmet för inget av det existerar där! Lägger sig i däremot är en sak som stämmer! Konst? Kan du rita en streckgubbe? :-) Välbalanserad?????? Ja men eller hur!!!! Hahahaha Rösten kan jag hålla med om! Vänner? Vilka vänner? :-)
Moraliserande och har synpunkter på sådant du egentligen inte har med att göra stämmer! Och ja, folk irriterar sig på det!
Tendens till oro över småsaker stämmer!
Ja du, det ser ut att stämma ganska bra det här! :-)

2008-02-06 @ 13:22:37
URL: http://therese4.blogg.se
Postat av: Bryggare Per

Sågad vid fotknölarna ser jag, akta dig nu är det inte bara smalbenet som får på fan, utan allt du säger och gör,, Var på din vakt:D
/Bryggare Per

2008-02-06 @ 21:28:49
URL: http://per231.blogg.se
Postat av: Tanten

Vill bara påpeka till Bryggare Per att gubben har haft flera tillfälen att ta sig ur men valt att inte göra det så då får han stå sitt kast! :-) Man blir som man umgås och så här blev jag! :-) Så egentligen är det inte gubben det är synd om, tänk på alla mina kompisar!!!!!!!! :-)

2008-02-06 @ 21:52:09
URL: http://therese4.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0